Kuten juuri äsken (marraskuussa) vihjailin ja arvuuttelin, niin kesän 2014 tansseistahan Se Oikea löytyi aivan niin kuin pitikin. Vuosi sitten Hänen kanssaan ensimmäisen kerran tanssin ja muistan myös siitä illasta yhden kappaleen ja sen jälkeisen kommenttini. Noin kuukauden päästä oltiin myös pari kertaa samassa paikassa ja jälleen tanssittiin muutamat kerrat. Sitten jo odotinkin seuraavaa kertaa, että pääsisin kyselemään vähän enemmänkin alkaen siitä, että kerrotaan toisillemme nimemme.

Jo aikaisemmilla kerroilla olin huomannut vastapuolen miellyttävyyden (sekä ulkonäön että sisäisen) ja sen, että Hän tanssi mielellään kanssani. Kun vielä päästiin rauhassa vähän juttelemaan aika syvällisiäkin ja jakamaan myös kaikkien raskaimpia elämänkokemuksia (kuolemantapauksia perhepiireissä), alkoi Hänellä myös kiinnostus herätä tutustumiseen ja luottamus syntyi heti välillemme.

Siitä se sitten lähti mukavasti liikkeelle. Juttu kehittyy aina vaan paremmaksi ja tunteet senkun voimistuvat (palaen nyt jo todella suurella liekillä). Aikataulullisista ja maantieteellisistä syistä ei nykyisinkään edes joka viikko päästä näkemään, mutta tulevaisuus on yhteinen ja upea, siitä olen vähintään 115-prosenttisen varma. :)