Viimeksi selvitin sitä, kuinka tulin aloittaneeksi lavatanssiharrastuksen syksyllä -13. Siinä reilun puolen vuoden aikana tuli käytyä keskimäärin muutamia kursseja kuukaudessa, kun tanssilajit olivat sopiviksi katsomiani ja niiden taso alkeita/alkeisjatkoa. Tavoitteena oli "päästä kuntoon" lavakesäksi 2014, eli kerätä sen verran osaamista, että pystyi lavoilla joraamaan n. puolet, jopa enemmänkin kunkin illan kappaleista. Tosipaikassa tuli ensimmäistä kertaa tanssattua toukokuussa, lähes tarkalleen 8 kk ekan kurssikokemuksen jälkeen.

Syksyllä -13 tuli tosielämän tanssimisten lisäksi aktivoiduttua aivan uudella tavalla myös nettideittailun maailmassa. Tosin jokusilla deittisivustoilla olin ollut jo siinä vaiheessa neljäkin vuotta rekisteröityneenä ilman mainetekoja. Mutta vuosi sitten aloin liittymään myös Fb:n eri sinkkuryhmiin ja ennen uutta vuotta aktivoiduin varmaan vuoden tauon jälkeen enemmän myös Suomi24:n "Fretteihinkin". Ja voi sanoa että siitä vuodentakaisesta alkaen todellakin olin Fb:ssa & S24:ssa aktiivinen lähettämään henk.koht viestejä (satamäärin) ja tosi hyviäkin keskusteluja olin jo heti tämän vuoden alkupuolella ehtinyt saada siellä aikaiseksi.

Kaikkiaan tässä vuoden sisällä oli huomannut, että itsellä onkin kasassa henkilökohtaiselle tasolle ihan riittävät sosiaalisen kanssakäymisen kyvyt... sekä nettideittailun että tosielämän osalta.

Kaikki tietysti haluavat tietää, onko tämä vuositavoite, mitä tässä blogissa olen muutaman satunnaisen kerran selvitellyt, edennyt mihinkään. Kyllä se muuten on! :) Arvatkaapa kumman kärjen ansiosta olen jo nyt edennyt omalla karriäärillä monenmonta pykälää ylemmille, uusille leveleille, siis nettideittailun vaiko tanssimisen? Jos edes jotkut arvaavat/kommentoivat, saatan jopa kertoakin...